Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till samhällskommunikatörer, samordnare och handläggare på Fyrbodals kommunalförbund. Du kan också lämna synpunkter via formuläret längst ner på denna sida.

Samhällskommunikatörer

Hawa Abdullahi

Trollhättan

Jag kommer från Mogadishu, huvudstaden i Somalia. Jag började arbeta som kommunikatör i början av 2015 och leder samhällsorientering på somaliska. Det bästa med att arbeta som kommunikatör är den mänskliga utveckling som sker i och med att jag arbetar med människor.

Mohammad Al-Salihi

Uddevalla

Jag kommer från Irak. Jag leder samhällsorientering på arabiska och kurdiska. 2013 började jag arbeta som kommunikatör, och det bästa med jobbet är att få träffa nya människor och att få dela med mig av min erfarenhet och kunskap.

Ghada Kahale

Uddevalla

Jag kommer från Libanon. Jag leder samhällsorientering på arabiska. 2013 började jag arbeta som kommunikatör. Det bästa med mitt jobb är att få stötta de nyanlända och få dem att förstå att man har möjlighet att ha ett värdigt liv och att få dem att känna sig delaktiga i ett demokratiskt land.

Jamil Jawhar

Uddevalla

Jag kommer från Syrien. Jag leder samhällsorientering på arabiska. I augusti 2015 började jag arbeta som kommunikatör och det bästa med mitt jobb är att jag kan vara en del i att skapa förändring.

Dima Jumaa

Vänersborg

Jag kommer från Syrien. Jag leder samhällsorientering på engelska. Jag har arbetat som kommunikatör sedan 2017 och det bästa med mitt jobb är att få jobba med människor. Att få hjälpa dem att skapa en förståelse för det nya landet de ska leva i. Man gör en resa tillsammans med de nyanlända, från en verklighet till en annan, och då är det väldigt viktigt att man kan hitta någon som kan guida i den resan och fungera som brobyggare mellan de nyanländas tidigare erfarenheter från hemlandet och det svenska samhället.

Kontaktperson i kommunen

Fyrbodals kommunalförbund

Har du frågor och funderingar?

Använd dig gärna av nedanstående formulär för att
lämna synpunkter och förbättringsförslag.

Synpunkter